nieuw

De Stichting Rotterdam aan Zee zet zich al sinds 2002 in voor de belangen van de recreatieoordbewoner.

-We hebben al 4x een poging tot verkoop van het terrein aan een projectontwikkelaar meegemaakt. Met uw hulp en de politiek in Rotterdam hebben we dit kunnen voorkomen. Neemt niet weg dat de dreiging er nog steeds is. De plannen hiertoe zijn bekend en liggen klaar.

-De teruggave van het te veel betaalde elektrageld destijds nog in guldens. S&R rekende de bewoner af op basis van dagbemetering terwijl er ook een nachtmeter aanwezig was.

-Teruggave btw seizoen 2015/16.

De eis voor teruggave van alle jaren daarvoor werd door de gemeente niet ontvankelijk verklaard. Inmiddels zijn we in hoger beroep gegaan.

-Het inschrijven bij het kadaster van het vestigen van het recht van opstal kent nu ook een hoger beroep procedure. In augustus uitspraak Hoge Raad

Al deze rechtszaken zijn een enorme kostenpost (> € 40.000) voor een non-profitorganisatie zoals de Stichting Rotterdam aan Zee.

Draagt u de Stichting een warm hart toe en wilt u ons sponsoren dan wel een donatie schenken:

NL92RABO 0160 9343 97

tnv  Stichting Rotterdam aan Zee

onder vermelding van : donatie/bijdrage juridische zaken.

Dank u wel.